Grătar Mango Tilapia

Grătar Mango Tilapia
BBQ Mango Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $2.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 199 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 49 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mango, melasă, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Grătar Mango Tilapia, Tilapia la grătar cu Mango, și Tilapia la grătar cu Mango pentru 2.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați sosul de roșii, nectarul de mango, ketchup-ul, zahărul brun, oțetul, melasa și pudra de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Nectar De MangoNectar De Mango
Sos De RoșiiSos De Roșii
Zahăr BrunZahăr Brun
MelasăMelasă
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți bine, apoi amestecați roșiile tăiate cubulețe și mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Puneți peștele și sosul într-un recipient și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați-l să se marineze la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
4
Aduceți o tigaie pulverizată cu spray antiaderent la foc mediu pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
SobaSoba
5
Adăugați pește și marinată. Odată ce marinada începe să fiarbă, acoperiți și gătiți până când peștele este fraged și gătit, aproximativ 5 minute. Placați tilapia și acoperiți cu orice exces de marinată din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
TilapiaTilapia
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Garnisiți cu coriandru și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
7
Per porție: Calorii: 197; grăsime totală: 2,5 grame; grăsimi saturate: grame; proteine: 26,5 grame; carbohidrați totali: 18 grame; zahăr: 15 grame; Fibre: 1 gram; colesterol: miligrame; Sodiu: 500 miligrame
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Revista