Grătar de pui și salată de varză

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, pui la grătar și salată de varză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 447 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ketchup de roșii, sos de soia, muștar integral și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 156 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui la grătar la cuptorul cu microunde cu salată de varză, Glisoare de pui la grătar cu ceapă Carmelizată la grătar și salată de varză Chipotle, și Smokey BBQ a tras sandvișuri de pui cu salată de varză cremoasă # SundaySupper # McSkilletSauce.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul BBQ: deschide punga congelator, apoi lingura în ketchup, miere, sos de ardei iute, sos de soia, ulei, oțet și condimente. Închideți punga și strângeți ingredientele împreună pentru a le amesteca.
Adăugați puiul: Faceți 2 sau 3 tăieturi adânci în partea cărnoasă a tobelor cu un cuțit ascuțit (acest lucru îi ajută să capete multă aromă din sos).
Puneți puiul în pungă cu sosul și legați-l. Spală-te pe mâini. Squidge totul împreună din nou, astfel încât toate copane sunt bine acoperite. Se lasă afară 1 oră, sau la frigider peste noapte, la marinat.
Pregătiți legumele: feliați subțire varza pe o placă de tocat curată cu un cuțit curat și ascuțit, apoi puneți-o în vasul de amestecare. Acum pregătiți celelalte legume, adăugându-le în castron pe măsură ce terminați de pregătit. Se curăță ceapa și se toacă mărunt. Tăiați subțire bățul de țelină.
Radeți mărul și morcovul: luați mărul (păstrați-l întreg și cu pielea pusă) și radeți până la miez. Întoarceți mărul un sfert de tură și radeți din nou. Repetați până când rămâneți doar cu miezul. Aveți grijă să nu vă grăbiți articulațiile. Curățați, apoi tăiați capătul tulpinii de pe morcov. Radeți morcovul și adăugați-l în castron.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Răsturnați puiul și sosul într-o formă mare de prăjire și distanțați toiagele. Puneți cu grijă cositorul de prăjire în cuptor folosind mănuși de cuptor, apoi setați cronometrul timp de 20 de minute. Când timpul a trecut, luați cu grijă puiul din cuptor.
Ungeți puiul cu glazura în forma de prăjire, apoi reveniți la cuptor pentru încă 15 minute.
Amestecați salata de varză: în timp ce puiul gătește, amestecați legumele împreună cu mâinile curate sau cu o lingură.
Adăugați maioneza, iaurtul și muștarul în legume, apoi condimentați cu sare și piper. Se amestecă bine. Când puiul este gătit și auriu, serviți cu salata de varză.