Grătar De Porc Tras Din Carolina De Nord
Carolina de Nord tras-carne de porc gratar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 438 calorii, 54g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână zahăr, friptură de umăr de porc, fulgi de ardei roșu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Carne De Porc Trasă În Stil Carolina De Nord, Carne de porc trasă la grătar în stil Carolina de Nord, și Carne De Porc Trasă În Stil Carolina De Nord.
Instrucțiuni
Aduceți oțetul la fiert cu zahăr, fulgi de ardei roșu, 2 lingurițe de sare și 1 lingură de piper într-o cratiță mică nereactivă, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi se răcește. Puneți deoparte 2 căni de sos de oțet pentru a servi cu sandvișuri.
În timp ce sosul se răcește, scor pielea de porc într-un model încrucișat cu un cuțit ascuțit (formând diamante de 1 inch), tăind pielea și grăsimea, dar nu în carne. Se usucă carnea și se freacă peste tot cu 1 lingură de sare și piper.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de grătar.
Pregătiți grătarul pentru gătitul indirect la căldură la foc mic, lăsând spațiu în mijloc pentru tigaia de prăjire de unică folosință.
Când cărbunii s-au răcit la aproximativ 300 de litri F (45 de minute până la 1 oră; când majoritatea cărbunilor s-au ars), puneți tigaia de prăjire de unică folosință pe raftul inferior al grătarului între cele 2 movile rămase de cărbuni, apoi umpleți tigaia la jumătate cu apă.
Adăugați câteva mână de cărbune aprins la fiecare movilă de cărbune, apoi puneți grătarul, astfel încât balamalele să fie peste cărbuni.
Grătar cu ulei, apoi puneți carnea de porc, cu pielea în sus, pe raft deasupra tăvii de prăjire. Carne de porc la grătar, cu capacul întredeschis (pentru aer, astfel încât cărbunii să rămână aprinși), ungerea cărnii cu sos și răsturnarea la fiecare 30 de minute (pentru a menține o temperatură de 250 până la 275 de metri cubi F, adăugați câteva mână de cărbuni pe fiecare parte aproximativ la fiecare 30 de minute), până când furculița-fragedă (o furculiță de carne ar trebui să se introducă ușor) și un termometru cu citire instantanee introdus la 2 inci în centrul cărnii (evitați osul) înregistrează 190 de metri cubi f, 7 până la 8 ore în total.
Transferați carnea de porc pe o tăietură. Dacă pielea nu este crocantă, tăiați-o cu grăsime de cel puțin 1/4 inch atașată (tăiați orice bucăți mari în bucăți de dimensiuni mușcate) și prăjiți, cu partea grasă în jos, într-o tigaie cu 4 fețe într-un cuptor de 350 F până la crocant, 15 până la 20 de minute.
Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, tăiați-o folosind 2 furculițe.
Transferați într-un castron.
Serviți carne de porc, crăpături și salată de varză împreună pe chifle.
Serviți sos de oțet rezervat pe lateral.
Carnea de porc poate fi prăjită într-o tigaie mare de prăjire, acoperită cu hârtie pergament și apoi folie, în mijlocul unui cuptor de 350 F. Prăjiți 1 oră, apoi turnați 1 cană de sos de oțet peste carne. Prăjiți încă 1 oră, apoi ungeți cu încă 1 cană de sos. Continuați să prăjiți, acoperit, adăugând apă (1/2 cană la un moment dat) la tigaie, dacă este necesar, până când furculița este fragedă (o furculiță de carne ar trebui să se introducă ușor), cu aproximativ 2 ore în plus.
Tăiați pielea (vezi rețeta de mai sus) și prăjiți-o într-o tigaie cu 4 fețe pe cel mai mic raft al cuptorului. Între timp, întoarceți carnea de porc la cuptor și prăjiți-o, neacoperită, pe raftul din mijloc, până când carnea este rumenită și pielea este crocantă, cu aproximativ 45 de minute mai mult (5 până la 6 ore Timp total de prăjire, în funcție de mărimea fripturii).