Grâu integral și orz Rangers
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Grâu integral și orz Rangers ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 141 calorii. Această rețetă servește 18. Această rețetă de la Cookie Madness are 5 fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, fulgi de ovăz de modă veche, krispies de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Arțar, orz și Granola de grâu, Post Shredded grâu banane-stafide briose de grâu, și Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. Pregătiți două foi de copt fără grăsime.
Se amestecă făina de patiserie integrală de grâu, făina de orz, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-o dimensiune medie bowl.In un bol de amestecare folosind un mixer electric, bateți untul rece până când este cremos.
Adăugați zahărul și bateți până devine cremos.
Adăugați vanilia, apoi adăugați oul și bateți până se amestecă. Cu mâna sau folosind cea mai mică viteză a mixerului, adăugați făina și amestecați până se omogenizează.
Adăugați ovăzul, nuca de cocos și orezul Krispies și amestecați până se omogenizează.Folosind o lingură îngrămădită (care este de fapt aproximativ 2 linguri de nivel și cântărită puțin peste o uncie), scoateți aluatul și formați-l în bile. Apăsați ușor bilele pentru a face cercuri și aranjați aproximativ 2 centimetri de la distanță pe foile de copt negreșite. Alternativ, puteți doar să modelați aluatul, să-l aplatizați în cercuri, apoi să răciți până când este gata de utilizare sau să înghețați și să coaceți după cum este necesar.
Coaceți fursecurile câte o coală timp de 13-15 minute (urmăriți cu atenție după 12 minute).
Se lasă să se răcească pe foaia de copt timp de aproximativ 2 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.