Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Grits de usturoi și ierburi la grătar. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 172 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o masă de dimineață ieftină pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, sare, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Friptură la grătar cu usturoi și ierburi, Pui și legume cu usturoi și ierburi la grătar, și Pene De Cartofi Cu Usturoi La Grătar.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 6 ingrediente la fiert într-o cratiță medie; adăugați treptat grâu, amestecând continuu. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți 5 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și pătrunjelul. Lingurați grăsimile într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit, răspândindu-se uniform. Apăsați folia de plastic pe suprafața granulelor și răciți 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pătrunjel
Brânză
Crupe
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
3
Îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Inversați grăsimile pe o tăietură; tăiați în pătrate de 8 (3 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Tăiați fiecare pătrat în diagonală în jumătate în 2 triunghiuri.
6
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Așezați triunghiurile pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor și se încălzesc bine.
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.