Gruyere Și Tarte Cu Ceapă Caramelizată
Gruyere & caramelizat ceapa Tarte necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 41 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 156 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, foietaj, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Ceapă caramelizată și Foccacia Gruyere, Ceapă caramelizată și Foccacia Gruyere, și Șuncă, Ceapă Caramelizată Și Pizza Gruyere.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, călește ceapa în ulei și unt până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți, neacoperit, timp de 40 de minute sau până se rumenesc adânc, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă sare și piper.
Desfaceți fiecare foaie de foietaj pe o foaie de copt negrasă. Folosind un cuțit, marcați linii decorative în jurul marginilor fiecărei produse de patiserie.
Răspândiți amestecul de ceapă la 1/2 in. de margini.
Se presară cu brânzeturi și cimbru.
Coaceți la 400 de euro timp de 12-15 minute sau până se rumenesc.
Tăiați fiecare tartă în 12 bucăți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.