Gruyere la grătar cu Confit de ceapă roșie ... Plus întrebări și răspunsuri cu" Cheese Wiz " Gina Freize!

Gruyere la grătar cu Confit de ceapă roșie ... Plus întrebări și răspunsuri cu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați Gruyere la grătar cu Confit de ceapă roșie...Plus întrebări și răspunsuri cu "Cheese Wiz" Gina Freize! o încercare. Această rețetă servește 4. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 539 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 208 de gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Mesclun cu ceapă la grătar, măr și brânză Gruyulincrucre, Gruyere, șuncă și ceapă caramelizată brânză la grătar cu glazură balsamică de mere, și Gruyere, roșii prăjite lent și brânză la grătar cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și gătiți-le, amestecând des, până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați cimbru, vin și zahăr și continuați să gătiți și amestecând ocazional până când ceapa este foarte moale și fragedă, aproximativ 30 de minute. Coborâți căldura, dacă este necesar, pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se toarnă oțetul balsamic și se condimentează ceapa cu sare grosieră și piper după gust. Continuați să gătiți și să amestecați încă 5 minute pentru a permite lichidului să se absoarbă. Ceapa va fi mătăsoasă, strălucitoare și de culoare Roșu-violet intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Încălziți grătarul panini conform instrucțiunilor producătorului.Pentru fiecare sandviș: împărțiți ciabatta pe jumătate pe lungime. Aranjați suficiente felii de brânză în interiorul fundului pentru a acoperi suprafața. Completați-l cu câteva linguri de confit de ceapă roșie* și mai multă brânză. Închideți sandvișul cu jumătatea superioară a ciabatta.Grătiți panini, câte două, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
CiabattaCiabatta
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista