Gruyere la grătar cu Confit de ceapă roșie ... Plus întrebări și răspunsuri cu" Cheese Wiz " Gina Freize!

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați Gruyere la grătar cu Confit de ceapă roșie...Plus întrebări și răspunsuri cu "Cheese Wiz" Gina Freize! o încercare. Această rețetă servește 4. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 539 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 208 de gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, sare și piper grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Mesclun cu ceapă la grătar, măr și brânză Gruyulincrucre, Gruyere, șuncă și ceapă caramelizată brânză la grătar cu glazură balsamică de mere, și Gruyere, roșii prăjite lent și brânză la grătar cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu până când untul este topit.
Adăugați ceapa și gătiți-le, amestecând des, până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Adăugați cimbru, vin și zahăr și continuați să gătiți și amestecând ocazional până când ceapa este foarte moale și fragedă, aproximativ 30 de minute. Coborâți căldura, dacă este necesar, pentru a evita arderea.
Se toarnă oțetul balsamic și se condimentează ceapa cu sare grosieră și piper după gust. Continuați să gătiți și să amestecați încă 5 minute pentru a permite lichidului să se absoarbă. Ceapa va fi mătăsoasă, strălucitoare și de culoare Roșu-violet intens.
Încălziți grătarul panini conform instrucțiunilor producătorului.Pentru fiecare sandviș: împărțiți ciabatta pe jumătate pe lungime. Aranjați suficiente felii de brânză în interiorul fundului pentru a acoperi suprafața. Completați-l cu câteva linguri de confit de ceapă roșie* și mai multă brânză. Închideți sandvișul cu jumătatea superioară a ciabatta.Grătiți panini, câte două, până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.