Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gruyere coapte și omletă cu cârnați. Această rețetă face 6 porții cu 321 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, cârnați ușori de curcan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Încercați Omletă Elvețiană Și Cârnați La Cuptor, Omletă cu salvie prăjită și Gruyere, și Omletă cu sparanghel, Gruyere și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 8 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Puneți tigaia deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, sarea și piperul, după gust, până se omogenizează, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Adăugați ardeiul gras roșu, 1 cană de brânză Gruyere și 1/4 cană de pătrunjel. Se amestecă amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Gruyere
Pătrunjel
Ceapă
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
10
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Tăiați omleta coaptă în pene și presărați cu pătrunjelul rămas înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
12
Nota bucătarului: pentru a face porții individuale, împărțiți aluatul între 4 ramekine cu unt de 8 uncii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată