Gruyere la cuptor și omletă cu cârnați

Gruyere la cuptor și omletă cu cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gruyere coapte și omletă cu cârnați. Această rețetă face 6 porții cu 321 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, cârnați ușori de curcan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Încercați Omletă Elvețiană Și Cârnați La Cuptor, Omletă cu salvie prăjită și Gruyere, și Omletă cu sparanghel, Gruyere și tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 8 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Puneți tigaia deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, sarea și piperul, după gust, până se omogenizează, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați ardeiul gras roșu, 1 cană de brânză Gruyere și 1/4 cană de pătrunjel. Se amestecă amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
GruyereGruyere
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
10
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Tăiați omleta coaptă în pene și presărați cu pătrunjelul rămas înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
12
Nota bucătarului: pentru a face porții individuale, împărțiți aluatul între 4 ramekine cu unt de 8 uncii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Coaceți timp de 15 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În43 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista