Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Grouper fript cu sos cremos de Crab și creveți ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 124g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1301 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.42 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Grouper fript cu sos cremos de Crab și creveți, Tilapia cu sos cremos de vin alb de creveți și Crab, și Prăjituri de Crab fript cu arpagic și sos de capere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul cuptorului. Acoperiți un vas mediu de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
2
Topiți untul cu smântână într-o cratiță la foc mediu și amestecați muștarul creol. Gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Creol
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se amestecă în crab și creveți. Condimentează cu condimente Cajun, sare și piper. Gatiti pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Cajun
Piper
Creveți
Crabi
Sare
4
Așezați grupul în vasul de copt pregătit și frecați cu ulei de măsline, suc de lămâie și pătrunjel. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Grouper
Pătrunjel
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se fierbe aproximativ 4 minute pe fiecare parte, până se descuamează ușor cu o furculiță. Puneți amestecul de crab și creveți peste pește pentru a servi.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.