Grouper Ceviche cu jicama și avocado Slaw

Grouper Ceviche cu jicama și avocado Slaw
Rețeta Grouper Ceviche cu Jicaman și avocado Slaw ar putea satisface pofta sud-americană în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 277 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chimen proaspăt și măcinat, ulei de măsline extravirgin, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grouper Ceviche Cu Mango, Citrice Și Cilantro, Grouper cu Jicaman și sos de fasole neagră, și Pan-tocită Grouper cu Romaine Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, tăiați subțire fileurile și apoi tăiați-le în pătrate de 3/4 inci. Păstrați-le foarte reci în timp ce pregătiți restul rețetei.
2
Combinați ingredientele pentru marinată într-un bol. Puneți vasul într-unul mai mare, umplut cu gheață. Acum pregătește salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, ceapa, cilantro, chimenul și sarea și piperul. Apoi, într-un castron mai mare răcit, aruncați vinaigreta cu avocado și jicama. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
VinetăVinetă
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
JicamaJicama
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Amestecați ușor grupul și marinada/pansamentul și lăsați să stea aproximativ 10 minute. În 4 boluri răcite, lingurați ceviche-ul cu lichidul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
GrouperGrouper
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Serviți salata, în stil familial, și încurajați oaspeții să-și completeze ceviche-ul cu salată.
6
Dacă puteți obține Cancha (nuci de porumb din America Latină) și pâine prăjită, acestea fac un plus fantastic și autentic la acest fel de mâncare. Uneori îmi place să stropesc lapte de nucă de cocos pe sucurile de citrice. Sau, condimentez vasul cu puncte minuscule de sos de soia și ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista