Grisoanele cu brânză cu usturoi durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 111 calorii . Pentru 15 cenți per porție , primești un aperitiv care servește 32. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Grisoane învelite în slănină , Mâncare naturală pentru copii: Grisoare cu conopidă și Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zahărul, untul, sarea, bicarbonatul de sodiu și 3 căni de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune intr-un vas uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se intoarce pe o suprafata usor infainata; se acopera si se lasa sa se odihneasca 10 minute. Împărțiți în 32 de bucăți. Modelați fiecare în 4-1/2-in. frânghie.
6
Pune untul topit într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Puneți brânza într-un bol separat, puțin adânc. Scufundați frânghiile în unt apoi acoperiți cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți 3 inchi una de alta pe foi de copt ușor unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Combinați condimentele italiene și pudra de usturoi; se presara peste grisine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
10
Coaceți la 375° timp de 10-15 minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman