Grisine De Iaurt-Secară
Iaurt-secară Breadsticks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 124 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de iaurt fără grăsimi, apă, făină de pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........), și Grisine pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cană de măsurare lichidă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Combinați amestecul de drojdie, 2 căni de făină de pâine, făină de secară, făină de porumb și sare într-un bol mare de amestecare; bateți la viteza medie a unui mixer electric până când ingredientele sunt bine amestecate.
Adăugați iaurt, margarină și 1 1/2 lingurițe de semințe de chimen; se amestecă bine. Amestecați treptat suficient din restul de 1/2 cană de făină de pâine pentru a face un aluat moale.
Presărați 1 lingură de făină de pâine uniform pe suprafața de lucru. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute).
Se pune într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-se în partea superioară a stratului. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 16 porții egale; modelați fiecare porție într-o frânghie de 16 inci.
Așezați pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 15 minute sau până la puf.
Combinați albușul de ou și 1 lingură de apă; periați grisinele uniform cu amestecul.
Presărați uniform cu 1 linguriță de semințe de chimen.
Coaceți la 400 timp de 17 până la 20 de minute sau până devin aurii.