Griot cu sos Ti-răutate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.51 pe portie. O porție conține 211 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână șalotă, crenguțe de cimbru, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze, Sos de ardei gras roșu prăjit Vegan / sos ușor de paste de casă s, și Sos de spaghete nu cumpărați sos într-un borcan atunci când puteți face casă cu ușurință și cu doar câteva ingrediente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați habanero în jumătate. Semănați o jumătate de piper și lăsați semințele în cealaltă jumătate. Se toacă ambele jumătăți de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
Piper
Carne Măcinată
Semințe
2
Combinați habanero tocat, suc de portocale, 1/4 cană suc de lămâie, șalotă tocată și următoarele 5 ingrediente (prin cimbru) într-un castron mare; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Habanero Chili
Ceapă Eșalotă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați carne de porc; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Puneți carnea de porc și marinada într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Carne
6
Scoateți carnea de porc din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând lichid de gătit. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Sita
Bol
Tigaie
7
Așezați o pungă mare de plastic cu fermoar într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Bol
8
Se toarnă lichidul de gătit rezervat în pungă; lăsați să stea 5 minute. Decupați 1 colț inferior al sacului; scurgeți lichidul într-o cratiță medie, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere. Aruncați grăsimea. Puneți deoparte 1/2 cană de lichid de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Puneți cratița cu lichid de gătit la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti 20 de minute sau pana se reduce la aproximativ 1 cana.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Adăugați șalotă feliată, oțet, piper negru și 1 lingură suc de lămâie. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Suc De Lămâie
Ceapă Eșalotă
Oțet
11
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați carne de porc; gătiți 10 minute, transformându-se în maro bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
13
Adăugați 1/2 cană de lichid de gătit rezervat și 1 lingură de suc de lămâie rămas. Creșteți căldura la mediu-mare; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
14
Puneți carnea de porc într-un castron; se toarnă sos peste carne de porc.