Green Chile Dip ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 60 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, praf de chili, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Încercați Prăjituri De Crab Verde Chile Cu Maioneză Verde Chile, Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, și Chile-mușchi frecat și Chile verde Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția brânzei, a ardeilor iute și a bucăților de pâine plată. Se amestecă brânza și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Brânză
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Capac; refrigerați 2 până la 4 ore pentru a amesteca aromele.
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Casteller Cava Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.