Grec Tzatziki

Grec Tzatziki
Reteta greacă tzatziki ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 8 ore și 20 de minute. O porție conține 174 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 1,11 USD pe porție. 230 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână sare, mărar, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 60%. Rețete similare includ Găini Cornish ușor la grătar și dovlecei cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, Sos Tzatziki Grecesc, și Chiftele grecești și Tzatziki.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună iaurtul, castravetele ras, usturoiul, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CastraveteCastravete
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați coaja de lămâie, mărarul, sarea și piperul; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PiperPiper
MărarMărar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă într-un vas de servire, se acoperă bine și se dă la frigider cu 8 ore înainte de servire.

Echipamente

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegeri excelente pentru Greacă. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista