Gravlax Dilled cu sos de muștar
Rețeta Gravlax Dilled cu sos de muștar ar putea satisface pofta Scandinavă în jurul valorii de 45 minute. Acest fel principal are 455 calorii, 27G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână crenguțe de mărar, zahăr, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Gravlax cu sos de muștar, Gravlax cu sos dulce de muștar, și Gravlax cu sos picant de muștar.
Instrucțiuni
Încălziți toate boabele de piper și semințele de coriandru într-o tigaie mică la foc mediu-mare până când condimentele sunt parfumate și semințele SAR ușor, agitând frecvent tigaia, aproximativ 2 minute. Zdrobiți condimentele în mortar cu pistil sau transferați pe suprafața de lucru, acoperiți cu prosop de bucătărie (nu pânză de pământ) și zdrobiți cu ciocan sau fundul tigaiei grele.
Transferați condimentele într-un castron mic.
Se amestecă în sare și zahăr.
Folosind un cuțit ascuțit mic, trageți 12 găuri mici prin pielea somonului. Frecați 1/3 din amestecul de condimente peste piele.
Presărați 1/3 cană de mărar tocat în fundul vasului de copt din sticlă de 7x7x2 inci sau 8x8x2 inci.
Așezați somonul, cu pielea în jos, deasupra mărarului. Frecați amestecul de condimente rămas în vârful somonului. Apăsați 2/3 cană mărar tocat pe somon. Acoperiți cu folie de plastic, apăsând direct pe pește.
Așezați placa sau o altă tigaie deasupra plasticului.
Așezați cutii grele pe farfurie. Refrigerați 2 până la 3 zile.
Bateți muștarul și oțetul într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei. Se amestecă mărarul tocat și sarea. Se condimentează cu piper negru măcinat. (Sosul se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și răciți.)
Răzuiți condimentele și mărarul de pe ambele părți ale somonului (va rămâne un amestec de condimente). Folosind cuțitul cu lama lungă subțire, tăiați subțire somonul în diagonală la un unghi de 45 de grade de la vârful fileului spre piele.
Aranjați toasturile pe platou; se acoperă cu felii de somon, sos și crenguțe de mărar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.