Gravadlax temptation
Gravadlax temptation ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.6 pe portie. O porție conține 516 calorii, 19g de proteine, și 35g de grăsime. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, cremă dublă de carton, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 63 de fani. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Rețete similare includ Gravadlax, Castravete cremos cu gravadlax, și Gravadlax De Somon Colorat Cu Sfeclă Roșie.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în chipsuri foarte subțiri. O mandolină face acest lucru ușor; în caz contrar, feliați subțire, stivați-le și tăiați stiva în bețișoare.
Puneți chipsurile într-un castron și acoperiți cu apă rece sărată.
Tăiați gravadlaxul în benzi largi. Se toacă fin ceapa. Topiți un buton mare de unt într-o tigaie mică, adăugați ceapa și prăjiți timp de 5 minute. Ungeți interiorul unui vas rezistent la cuptor, cu o capacitate de aproximativ 1,2 litri.
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Scurgeți cartofii și întindeți o treime peste vas. Condimentează bine. Împrăștiați jumătate de gravadlax și ceapă deasupra, apoi acoperiți cu încă o treime din cartofi. Împrăștiați peste gravadlaxul rămas și ceapa. Se acoperă cu cartofii rămași și se condimentează bine. Încălziți smântâna și laptele într-o tigaie mică până fierbe, apoi turnați peste cartofi. Punctați blatul cu unt și coaceți timp de 1 oră până când cartofii sunt fragezi și blatul auriu. Se răcește timp de 5 minute înainte de a servi cu o legumă verde, cum ar fi broccoli sau mazăre.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Gravlax în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.