Gratinee Supreme de portocale cu sos Sabayon picant
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Orange Supreme Gratinee cu sos Sabayon picant ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 211 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr brun, vin, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Berry Sabayon Gratinee, Sos picant de portocale BBQ, și Salată De Spanac Picant Suprem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la scăzut.
Așezați portocalele într-un vas mediu rezistent la cuptor sau împărțiți între 4 feluri de mâncare rezistente la cuptor. Puneți sosul Sabayon picant deasupra (câteva linguri peste fiecare dacă folosiți felurile de mâncare individuale).
Se presară cu zahăr brun.
Așezați pe o foaie de copt, așezați-o sub broiler și gătiți până la auriu până la maro închis. Urmăriți foarte atent arderea!
Așezați gălbenușurile de ou, zahărul și vinul într-un bol metalic.
Așezați vasul peste o cratiță cu apă abia fierbinte, făcând un cazan dublu.
Bateți amestecul în mod constant până când spumează și apoi devine cremos și își dublează dimensiunea, aproximativ 5 minute.
Amestecul trebuie să fie incomod cald la atingere, dar nu arde.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți în smântână.