Gratinee Supreme de portocale cu sos Sabayon picant

Gratinee Supreme de portocale cu sos Sabayon picant
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Orange Supreme Gratinee cu sos Sabayon picant ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 211 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr brun, vin, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Berry Sabayon Gratinee, Sos picant de portocale BBQ, și Salată De Spanac Picant Suprem pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați portocalele într-un vas mediu rezistent la cuptor sau împărțiți între 4 feluri de mâncare rezistente la cuptor. Puneți sosul Sabayon picant deasupra (câteva linguri peste fiecare dacă folosiți felurile de mâncare individuale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Se presară cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
4
Așezați pe o foaie de copt, așezați-o sub broiler și gătiți până la auriu până la maro închis. Urmăriți foarte atent arderea!
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Serviți imediat.
6
Așezați gălbenușurile de ou, zahărul și vinul într-un bol metalic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați vasul peste o cratiță cu apă abia fierbinte, făcând un cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți amestecul în mod constant până când spumează și apoi devine cremos și își dublează dimensiunea, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Amestecul trebuie să fie incomod cald la atingere, dar nu arde.
10
Scoateți tigaia de pe foc și bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista