Gratin De Șuncă De Țară
Nevoie de o garnitură fără gluten? Gratinul de șuncă de țară ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, fasole, cartofi cu coajă subțire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi de țară gratinați, Gratin De Cartofi De Țară, și Gratin de stridii-brânză elvețiană cu slănină de țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 litri de apă.
Adăugați fasole verde și gătiți până când este crocant-fraged pentru a mușca, aproximativ 3 minute.
Într-un vas de copt ușor Uns cu 3 litri, aranjați aproximativ o treime din șuncă, urmată de o treime din fasole și o treime din cartofi. Repetați pentru a face încă două straturi.
Într-un castron, bateți ouăle, laptele, sucul de lămâie, sarea și piperul doar pentru a amesteca.
Se toarnă peste cartofi. Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți gratinul într-un cuptor de 350 până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 45 de minute. Descoperiți, presărați brânza uniform deasupra și continuați să coaceți până când brânza se rumeneste și clocotește, cu aproximativ 25 de minute mai mult.