Gratin De Sparanghel De Șuncă
Gratinul de sparanghel cu șuncă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 4 porții cu 346 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel tăiat, pudră de ceapă, paste și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Gratin De Sparanghel, Șuncă și sparanghel gratinate, și Gratin De Sparanghel Și Bietă.
Instrucțiuni
Se amestecă supa, laptele, praful de ceapă, piperul negru, sparanghelul, șunca, pastele și 1/2 cană de brânză într-un vas de copt superficial de 2 litri.
Coaceți la 400 de grade F 25 de minute sau până când este fierbinte. Se amestecă.
Se presară cu brânza rămasă.
Coaceți 5 minute sau până când brânza este topită.