Gratin De Scoici De Dafin

Gratin De Scoici De Dafin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de scoici de dafin. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 4.38 pe portie. O porție conține 428 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime. 3259 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, prosciutto di parma, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Ceviche De Scoici Taylor Bay, Seviche de scoici de dafin cu perle de pepene galben, și Ramps & Bay Scallop Quiche Cu O Crustă Gruy De sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați 6 feluri de mâncare gratinate (rotunde de 6 inci) pe o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Pentru a face toppingul, așezați untul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete (puteți folosi și un mixer manual). Cu mixerul la viteză mică, adăugați usturoiul, șalota, prosciutto, pătrunjelul, sucul de lămâie, Pernodul, sarea și piperul și amestecați până se combină. Cu mixerul încă scăzut, adăugați uleiul de măsline încet, ca și cum ați face maioneză, până se combină. Îndoiți panko - ul cu o spatulă de cauciuc și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
ProsciuttoProsciutto
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
PernodPernod
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Preîncălziți broilerul, dacă este separat de cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Așezați 1 lingură de vin în fundul fiecărui vas gratinat. Cu un cuțit mic ascuțit, îndepărtați mușchiul alb și membrana din partea fiecărei scoici și aruncați. Uscați scoicile cu prosoape de hârtie și distribuiți-le printre cele 3 feluri de mâncare. Puneți untul de usturoi uniform peste vârful scoicilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, până când toppingul este auriu și sfârâit și scoicile abia sunt gata. Dacă doriți crusta de sus, așezați vasele sub broiler timp de 2 minute, până se rumenesc. Finalizați cu o stoarcere de suc proaspăt de lămâie și o stropire de pătrunjel tocat și serviți imediat cu pâine franceză crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru scoici de dafin. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. King Estate Domaine Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Regele Estate Domaine Pinot Noir
Regele Estate Domaine Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În44 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista