Gratin De Rădăcină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de rădăcină. Această rețetă face 8 porții cu 343 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, sare, brânză gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Legume Rădăcinoase, Gratin De Rădăcină De Țelină, și Gratin de legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F cu suportul în mijloc.
Feliați legumele în felii groase de 1/4 inch. Într-un castron mare, aruncați legumele cu smântână, bulion, tarhon și sare și piper, usturoi și Gorgonzola. Puneți în vasul de gratinare pregătit. Acoperiți ușor cu folie rezistentă.
Coaceți timp de 1 oră, până când legumele sunt fragede cu furculița. Dacă este fraged, îndepărtați folia, lăsați vasul pe raftul din mijloc și întoarceți broilerul la înălțime. Se fierbe gratinul până când blatul este auriu, 3 până la 4 minute.
Lăsați să se răcească cu 10 minute înainte de servire.
Gratinul se poate face cu 1 zi înainte și reîncălzit la 325 grade F, acoperit cu folie timp de aproximativ 50 de minute.