Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Gratinul de pere-portocale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 104 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pere coapte ferme, cum ar fi d ' Anjou, gem de caise, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gratin De Pere Și Ceapă Roșie, Gratin De Mere-Pere, și Dovleac de nucă și Gratin de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți portocala, tăiați-o pe jumătate pe lungime, apoi feliați transversal; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, combinați portocala, 1/4 cană de zahăr și 2 linguri de apă. Amestecați des la foc mediu-mare până când lichidul se evaporă, 4 până la 5 minute; aveți grijă să nu ardeți fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Tăiați perele pe lungime în felii de 3/4 inch și amestecați cu suc de lămâie. Într-un vas rotund de quiche de 10 inci lățime (aproximativ 8 căni) sau o caserolă superficială, aranjați perfect perele într-un singur strat. Puneți bucăți de portocale printre felii de pere. Puneți țuică peste fructe, apoi presărați uniform cu restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
4
Coaceți într-un cuptor de 450 până când marginile fructelor sunt nuanțate cu maro închis, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se amestecă gemul de caise pentru a se înmuia; punctează uniform peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Caise
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
6
Întoarceți vasul la cuptor și coaceți până când gemul clocotește, aproximativ 5 minute. Puneți porții pe farfurii.