Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Gratinul de pere-portocale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 104 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pere coapte ferme, cum ar fi d ' Anjou, gem de caise, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gratin De Pere Și Ceapă Roșie, Gratin De Mere-Pere, și Dovleac de nucă și Gratin de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți portocala, tăiați-o pe jumătate pe lungime, apoi feliați transversal; aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, combinați portocala, 1/4 cană de zahăr și 2 linguri de apă. Amestecați des la foc mediu-mare până când lichidul se evaporă, 4 până la 5 minute; aveți grijă să nu ardeți fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Tăiați perele pe lungime în felii de 3/4 inch și amestecați cu suc de lămâie. Într-un vas rotund de quiche de 10 inci lățime (aproximativ 8 căni) sau o caserolă superficială, aranjați perfect perele într-un singur strat. Puneți bucăți de portocale printre felii de pere. Puneți țuică peste fructe, apoi presărați uniform cu restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3 Bețișoare De Covrig
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Jumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Coaceți într-un cuptor de 450 până când marginile fructelor sunt nuanțate cu maro închis, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Se amestecă gemul de caise pentru a se înmuia; punctează uniform peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Caise
Piersică Sau Nectarină, Feliată
6
Întoarceți vasul la cuptor și coaceți până când gemul clocotește, aproximativ 5 minute. Puneți porții pe farfurii.