Gratin De Nap
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Gratinul de nap ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 293 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați cayenne rotunjite, parmigiano-reggiano, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Gratin De Nap, Gratin De Nap, și Gratin De Nap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor, apoi răciți.
Feliați napii subțiri de hârtie cu feliator, apoi aranjați o treime din felii, suprapunându-se bine, în tigaie, păstrând feliile rămase acoperite cu prosoape de hârtie umezite.
Se presară cu aproximativ o treime din cimbru, sărat, sare kosher și cayenne. Faceți încă 2 straturi.
Gatiti, acoperit, la foc mediu pana cand partea inferioara se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Adăugați smântână și gătiți, acoperit, până când centrul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Se presară uniform cu brânză, apoi se coace, neacoperit, până devine auriu și clocotește, 10 până la 15 minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.