Gratin de dovlecei și afine
Nevoie de o garnitură vegetariană? Gratinul de dovlecei și afine ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, frișcă, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gratin de dovlecei și afine, Squash Au Gratin, și Squash Gratin.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în jumătăți sau sferturi; îndepărtați semințele și fibrele.
Așezați părțile tăiate în jos într-un vas cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic, rabatând înapoi o margine sau un colț de 1/4 inch pentru a ventila aburul. Cuptorul cu microunde la maxim 13 până la 15 minute sau până când este fraged când este străpuns cu furculița.
Lăsați să stea 5 minute. Scoateți carnea din cochilii și amestecați cu furculița.
Se încălzește cuptorul la 350. Unt 1 1/2-quart superficial au gratin vas sau caserola.
Amestecați dovleceii, merisoarele, zahărul brun, frișca și sarea într-un castron mediu. Lingura în vasul gratinat.
Întindeți untul pe pâine. Rupeți pâinea cu unt în bucăți.
Puneți pâinea, brânza și nucșoara în robotul de bucătărie. Acoperiți și procesați până se formează firimituri fine.
Se presară peste amestecul de dovlecei.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până când se încălzește bine și toppingul de firimituri este maro și crocant.