Gratin de dovleac cu brânză albastră și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați gratinul de dovlecei cu brânză albastră și salvie. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 151 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați Gratin de dovleac cu brânză albastră și salvie, Aperitiv de dovlecei prăjiți cu brânză albastră și salvie, și Gratin de dovleac cu Pesto de salvie și Gorgonzola pentru # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Squash butternut cu aburi, acoperit, 10 minute sau până se înmoaie.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 12 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Transferați într-un castron mic; adăugați 2 lingurițe de ulei și aruncați cu o furculiță pentru a combina.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa feliată în tigaie; se sotează 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Transferați amestecul de ceapă într-un castron mare.
Adăugați dovlecei de nucă, salvie tocată, sare și piper negru în castron și aruncați ușor pentru a combina. Puneți amestecul de dovlecei într-un vas de copt de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute.
Presărați brânză albastră sfărâmată uniform peste amestecul de dovlecei și presărați uniform cu amestec de pesmet.
Coaceți încă 10 minute sau până când brânza se topește și firimiturile se rumenesc.