Gratin de conopidă și varză de Bruxelles cu Topping de pesmet cu nuci de pin

Gratin de conopidă și varză de Bruxelles cu Topping de pesmet cu nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați conopida și varza de Bruxelles gratinată cu Topping de pesmet de nuci de pin. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 438 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,93 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de frișcă grea, conopidă, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de conopidă cu topping de pesmet de hamsii, Gratin De Varză De Bruxelles, și Gratin De Varză De Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Umpleți vasul mare cu gheață și apă rece.Gatiti varza de Bruxelles intr-o oala mare deapă fiartă sărată 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați conopida în aceeași oală; gatiti pana cand legumele sunt crocante-fragede, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgere.
4
Transferați legumele într-un bol de apă de gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se scurge bine.
6
Combinați smântână, șalotă și salvie îno cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți până când amestecul se reduce la 21/2 căni,aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CremăCremă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scoateți de la căldură. Se răcește ușor.
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați pesmet; se amestecă până laîncepând să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
10
Se transferă în castron; rece. Se amestecă nuci de pin șipatruț. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Nuci De PinNuci De Pin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Unt 13x9x2-inch sticlă bakingdish; aranjați jumătate din legume în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
12
Se presară sare și piper, apoi 1 1/2 căni
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
13
Parmezan. Aranjați legumele rămase uniform, apoi presărați cu restul1 1/2 căni parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
14
Se toarnă amestecul de cremăîn mod egal. Faceți înainte: Breadcrumbtopping și gratin pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește. Aduceți temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
15
Preincalzeste cuptorul la 375 F. acoperiti gratinulcu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
16
Coaceți acoperit 40 de minute. Descoperi; se presara breadcrumb topping peste și bakeuncovered 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista