Gratin de cartofi, praz și șuncă

Gratin de cartofi, praz și șuncă
Gratinul de cartofi, praz și șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 308 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,36 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei vegetal, muștar dijon, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Praz și gratin de cartofi, Gratin De Cartofi Și Praz, și Praz De Cartofi Gratinat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți cartofii într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se scurge; pus deoparte.
4
Încălziți tigaia la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați prazul și uleiul, amestecând pentru a acoperi prazul. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Scoateți din tigaie; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați bulion, muștar, piper și nucșoară în tigaie, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BatetiBateti
TigaieTigaie
8
Așezați făina într-un castron mediu; adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel pentru a forma o suspensie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați suspensie la amestecul de bulion, amestecând pentru a combina; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când amestecul se îngroașă, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
10
Se toarnă 1 cană de amestec de lapte în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; aranjați 2 1/3 căni de cartofi peste amestecul de lapte. Top cartofi cu 1 1/2 cani sunca si 1 cana praz; se presara cu 1/2 cana branza. Repetați straturile o dată, terminând cu brânză și acoperiți cu cartofii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
PrazPraz
LapteLapte
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Se toarnă amestecul de lapte rămas peste cartofi; se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
LapteLapte
12
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista