Gratin De Cartofi Cu Brânză
Gratinul de cartofi Cheesy ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați lapte, parmezan, cheddar ascuțit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin De Cartofi Cu Brânză, Cupcakes cu cartofi gratinați cu brânză, și Gratin De Cartofi Hasselback Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci și puneți-l pe o foaie de copt tapetată cu folie.
Combinați trei brânzeturi într-un castron mare.
Presărați făină și aruncați pentru a acoperi. Aranjați jumătate din cartofi, suprapunându-se, peste fundul vasului de copt. Se condimentează cu 3/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Punct cu jumătate de unt.
Presărați jumătate din amestecul de brânză deasupra. Acoperiți cu cartofii rămași și punctați cu untul rămas. Se condimentează cu sare și piper suplimentar.
Aduceți laptele la fierbere la foc mediu-mare.
Se toarnă peste cartofi. Acoperiți vasul cu folie și coaceți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 45 de minute. (Nu vă faceți griji dacă amestecul pare coagulat în acest moment.)
Îndepărtați folia, presărați amestecul de brânză rămas deasupra și coaceți, neacoperit, până când cartofii sunt foarte fragezi, iar blatul este maro auriu și clocotit, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.