Gratin cu tulpină de bietă
Gratinul cu tulpină de bietă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Tulpină De Avocado Și Brânză Elvețiană Pe Pâine Prăjită, Gratin De Chard, și Swiss Chard Au Gratin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Aduceți o oală mare cu apă la fiert.
Adăugați tulpini de sare și bietă. Se fierbe până când tulpinile sunt fragede la mușcătură, 10 până la 15 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Frecați un vas de copt superficial de dimensiuni medii cu părțile tăiate ale jumătăților de căței de usturoi. Ungeți vasul și apoi puneți tulpinile de bietă. Într-o pungă de plastic sigilabilă, amestecați pesmet, parmezan și 1 lingură. unt.
Presărați amestecul pe tulpini. Gatiti pana cand blatul este rumenit si crocant, aproximativ 15 minute.
Se servește fierbinte sau cald.