Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chipotle Chorizo Chorizo Chicken Sausage & Shrimp Kabobs. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 695 calorii, 37g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 5,19 USD pe porție. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cap la magazin și ridica ardei iute, ardei gras, coaja de tei - & rezervat, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Gratar Chipotle Chorizo Pui Cârnați & Creveți Kabobs, Creveți la grătar și cârnați Kabobs, și Pui La Gratar, Carne De Vită Și Cârnați Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele în robotul de bucătărie. Puree până la fin. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Cuscus șofran: înveliți o tigaie cu sos mediu cu ulei de măsline și sotați cuscusul israelian și ceapa albă la foc mediu timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus Israelian
Ceapă Albă
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
șofran
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se adaugă șofranul, se sotează încă 2 minute. Coborâți focul și adăugați vinul alb. Adăugați încet apa clocotită. Acoperiți și gătiți timp de 12 minute sau până când cuscusul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
șofran
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Combinați uleiul de măsline, ardeii verzi, roșii și portocalii. Înveliți bine legumele și pre-grătați timp de 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Portocaliu
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Asamblați frigarui; glisați o bucată în aer liber Chipotle chorizo cârnați de pui pe frigarui, urmat de ananas, piper verde, creveți, piper portocaliu, dovlecei și piper roșu. Repetați modelul până când frigarui este plin. Marinați în marinată de var, la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Pui
Piper Portocaliu
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
(amestec Cubanez De Condimente)
Ulei De Piper
Tri-tips, Tuns
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Grătați peste o flacără medie ridicată, folosiți o perie de patiserie pentru a unge frigarui cu orice marinată gratuită de var. Grătați 5 - 7 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin Opaci la culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ostertag Les Jardins Pinot Gris cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.