Această rețetă servește 30 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de piper măcinat grosier, roșii cherry, pansament suplimentar caesar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gratar Creveți Aperitiv Kabobs, Carne De Vită La Grătar, și Carne De Vită La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În mare resigilabilpungă de plastic pentru depozitarea alimentelor, puneți carne de vită, ardei gras, dovlecei, ciuperci și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Cuțit De Toaletă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Se amestecă 1/2 cană de pansament și ardeiul măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3
Se toarnă peste carne de vită și legume; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 4 ore, întorcând punga ocazional. Înmuiați frigarui în apă aproximativ 1 oră pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți carnea de vită și legumele din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Scoateți frigarui din apă. Filetați 1 sau 2 bucăți de carne de vită pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Adăugați o ciupercă, dovlecei, bucată de ardei gras sau roșie la sfârșitul fiecărei frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuțit De Toaletă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 6 inci de la foc mediu 6 până la 8 minute pentru coacerea medie a cărnii de vită, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Aranjați romaine pe platoul de servire. Sus cu kabobs. Lingură pansament suplimentar în castron mic pentru scufundare; se presara cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat