Grapefruit, verde muștar și salată de curmale
Grapefruit, verde muștar și salată de curmale este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 287 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți roz, sare, garnitură: semințe de rodie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată de avocado de Grapefruit cu vinetă cu miere de muștar, Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar, și Salată verde mixtă cu Grapefruit și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați șalota și sucul de lămâie într-un castron mic și lăsați să stea 5 minute.
Bateți în ulei, zahăr și sare.
Tăiați coaja și orice miez alb din grapefruit cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați secțiunile fără membrane. Aruncați verdeața de muștar cu curmale într-un castron mare.
Chiar înainte de servire, aruncați verdeața cu pansament și sare după gust. Împărțiți salata între 2 farfurii și acoperiți cu secțiuni de grapefruit.
* Pansamentul, secțiunile de grapefruit și verdele pot fi preparate separat cu 4 ore înainte și răcite, acoperite. (Acoperiți verdele cu un prosop de hârtie umezit și folie de plastic.)