Granola de nucă de cocos a mamei
Mama ' s Coconut Granolan este un fără gluten și vegetarian masa de dimineață. Această rețetă face 5 porții cu 592 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți extract de vanillan, unt, nucă de cocos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Parfaite de Quinoa de nucă de cocos cu afine prăjite cu Granola de nucă de cocos, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orez spaniol al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: foaie de copt pătrată de 9 inci
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aliniați o foaie de copt pătrată de 9 inci cu folie, permițând foliei să se extindă pe părțile laterale ale tigaiei. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Amestecați ovăzul, migdalele, nuca de cocos, afinele, scorțișoara și sarea într-un bol mediu până când sunt combinate.
Combinați untul, mierea și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând până când untul se topește și amestecul începe să fiarbă.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați vanilia.
Se toarnă amestecul de unt peste ingredientele uscate, amestecând cu o spatulă de cauciuc până se acoperă bine.
Transferați amestecul de ovăz în tigaia pregătită și, folosind spatula, apăsați ovăzul uniform în tigaie.
Coaceți până când blatul este maro auriu, 20 până la 25 de minute.
Transferați într-un suport pentru a se răci. Folosind folia, ridicați granola din tigaie și așezați-o pe suprafața de lucru. Zdrobiți granola în bucăți și păstrați-o într-un recipient etanș până la 1 săptămână.