Granola Cu Migdale De Miere
Granola de migdale de miere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 586 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână miere ușoară, acompaniamente: iaurt, semințe de susan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Granola Cu Migdale De Miere, Granola Cu Migdale De Miere, și Granola De Nucă De Cocos Cu Migdale De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți o tavă cu 4 fețe sau o linie cu hârtie pergament.
Se amestecă ovăzul, migdalele și semințele de susan într-un castron mare.
Încălziți uleiul, mierea, cardamomul și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță mică la foc mic (sau într-un cuptor cu microunde) până când sunt încălzite. Se amestecă în amestecul de ovăz.
Se întinde uniform în tigaie și se coace, amestecând o dată, până devin aurii, 20 până la 25 de minute.
Se răcește granola complet în tigaie (se va crocanta pe măsură ce se răcește), apoi se amestecă fructele.
Granola păstrează, înghețată într-un recipient etanș, până la 1 lună.