Granita De Cireșe-Migdale

Granita De Cireșe-Migdale
Granita de cireșe-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, migdale, cireșe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Profiteroli De Înghețată De Cireșe Cu Granita De Migdale, Almond Granita, și Almond Granita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți 12 minute sau până când cireșele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați amestecul de cireșe într-un bol. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Puneți amestecul de cireșe într-un blender; adăugați suc de lămâie și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul printr-o sită într-un bol, apăsând cu spatele unei linguri pentru a extrage sucul. Aruncați solidele. Puneți vasul într-un castron mare umplut cu gheață până la rece, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Turnați amestecul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci. Acoperiți și congelați până la îngheț parțial (aproximativ 1 oră). Răzuiți cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Înghețați, răzuind cu o furculiță la fiecare oră, încă 3 ore și 30 de minute sau până când este complet înghețat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Turnati granita in boluri; top uniform cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista