Grands! Quesadillas De Pui-Bacon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că dați Grands! Carne de pui-Bacon Quesadillas o încercare. O porție conține 316 calorii, 9g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 469 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână brânză queso blanco, conserve de piersici smucker ' s, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ BBQ șuncă, șuncă și ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), Carla ' s Bacon și Quesadillas de pui, și pui bacon ranch quesadillas.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați smântână, 1 ceapă verde feliată și 1 lingură de amestec ranch dip. Într-un alt castron mic, amestecați salsa, conservele și 1 lingură de coriandru.
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute; pulverizați plăcile de grătar cu Spray de gătit original Crisco nr-Stick. Între timp, într-un castron mediu, amestecați puiul, brânza, slănina și ceapa verde rămasă, cilantro și amestecul de baie de fermă.
Separați aluatul în 8 biscuiți; apăsați sau rotiți fiecare în rundă de 5 inci.
Așezați 1/4 cană amestec de pui pe o parte a fiecărei runde de biscuiți. Îndoiți biscuitul peste umplutură; apăsați marginile pentru a sigila.
Așezați biscuiții, câte doi, pe grătar; închideți grătarul. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana se rumenesc.
Tăiați fiecare quesadilla în 3 pene.
Se servește cu smântână și amestecuri de salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.