Goujons de talpă cu sare de boia
Goujons unic cu sare de Paprika este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 621 calorii. Pentru $6.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Încercați Goujons unic cu sos thailandez, Goujons de maioneză de talpă și mărar, și Goujons De Talpă Cu Maioneză De Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când termometrul înregistrează 375 F.
Se amestecă împreună 1 lingură de sare și jumătate de boia de ardei într-un castron mic.
Se usucă talpa, apoi se taie transversal pe o diagonală în benzi late de 1/2 inch.
Bateți împreună făina, ardeiul rămas, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, apoi bateți în seltzer. Lucrând cu 6 bucăți la un moment dat, înmuiați peștele în aluat pentru a acoperi, scuturând excesul și prăjiți, întorcându-vă ocazional, până când se rumenesc și peștele este doar gătit (tăiați o bucată deschisă pentru a testa), 3 până la 4 minute.
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi presărați cu puțină sare de boia. Degresați orice bucăți de aluat prăjit din oală și returnați uleiul la 375 buc.f între loturi.
Serviți sarea de boia rămasă pe lateral pentru scufundare.
* Disponibil la Formaggio Kitchen (888-212-3224
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.