Goug Arrocres (Pufuri De Brânză)
Goug arcres (bufe de brânză) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 47 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Mergeți la magazin și ridicați brânză gruyincrucrore, ouă, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Gougeres (Pufuri De Brânză Franceză), Pufuri de brânză-Goug Arm-video, și Pufuri De Brânză Franceză (Goug Arm-Rres).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți untul și 1 cană de apă într-o cratiță medie la foc mediu până când untul se topește și amestecul ajunge la foc mic.
Întoarceți focul la minim, adăugați făină și amestecați energic până când amestecul formează o bilă care se îndepărtează de părțile tigaiei, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați ouă, pe rând, amestecând energic după fiecare. Aluatul se va separa după fiecare adăugare; continuați să amestecați până când formează o pastă netedă.
Se amestecă brânza gruyre, parmezanul, muștarul Dijon și piperul negru proaspăt măcinat.
Aruncați amestecul în linguri îngrămădite pe 2 foi de copt cu unt.
Coaceți până se umflă și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Tăiați fante în părțile laterale ale pufurilor, reveniți la cuptor și reduceți focul la 35