Gouda afumată și tartă de praz
Goudan afumat și Tarta de praz necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de arpagic, praz, proaspăt și parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Clătită de praz cu gouda afumată, Clătită De Praz Savuroasă Cu Gouda Afumată, și Tartă cu praz sălbatic și slănină afumată dublă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pe o suprafață ușor făinată, rotiți patiseria de puf pe un dreptunghi de 13 inci pe 10 inci și transferați pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Înțepați patiseria peste tot cu o furculiță și împrăștiați cu prazul și ambele brânzeturi.
Se presară cu un vârf de sare kosher și 1/4 linguriță de piper.
Coaceți până când patiseria este un maro auriu profund și prazul este fraged, 25 până la 30 de minute. Se răcește timp de 10 minute.
Garnisiți cu arpagicul tocat, tăiați în 16 sau 24 de bucăți și serviți.