Gorgonzola și pufuri cu cremă de rozmarin
Gorgonzolan și pufurile de cremă de rozmarin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 52 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă aveți apă, sare, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Filet de porc cu pufuri de biscuiți de rozmarin, Pufuri de porc de rozmarin și măr de șalotă, și Cheddar de rozmarin dulce și picant + biscuiți de dovleac Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați foaia mare de prăjituri cu spray de gătit.
Încălziți apa și untul până la fierbere în cratiță de 3 litri la foc mediu.
Adăugați făină, sare, rozmarin și piper dintr-o dată, amestecând constant 30 până la 60 de secunde sau până când amestecul se formează bilă; se ia de pe foc.
Adăugați ouă, câte 1, bătând cu mixerul electric la viteză medie până când amestecul este bine amestecat. Aruncați aluatul îngrămădind lingurițe la aproximativ 2 inci distanță pe foaia de prăjituri.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute.
Apăsați ușor centrul fiecărui puf cu vârful lingurii pentru a face o ușoară indentare.
Se presară cu brânză și nuci.
Coaceți 2 până la 4 minute sau până când brânza este topită.