Gorgonzola și Praz Crema de zahar ars
Gorgonzolan și praz Crincormme Brincormull ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.15 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 368 calorii. Un amestec de pătrunjel, mărar, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Crema de Castane Castane Crema de zahar ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 F. Într-o cratiță medie, încălziți uleiul la foc mediu.
Se adauga prazul si ceapa, si saut-ul timp de 7 pana la 10 minute, sau pana se inmoaie.
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile până la culoare palidă.
Bateți smântâna și jumătate și jumătate.
Se amestecă prazul, ceapa, Gorgonzola, mărarul sau tarhonul, pătrunjelul, sarea și piperul.
Așezați șase vase de flan de dimensiuni standard într-o tigaie. Împărțiți amestecul de cremă între feluri de mâncare.
Se toarnă apă caldă în tigaie pentru a veni la jumătatea părților laterale ale vaselor.
Coaceți în cuptor timp de 35 până la 40 de minute sau până când centrul fiecărei cremă încă se mișcă ușor.
Scoateți din cuptor și ridicați vasele din apa fierbinte.
Așezați vasele pe o foaie de copt.
Presărați uniform 4 lingurițe de brânză rasă sau 1 1/2 lingurițe de zahăr peste fiecare cremă. Folosind o suflantă de mână, rumenim brânza sau caramelizăm zahărul (Vezi nota de mai jos).
Datorită conținutului de umiditate al zahărului brun, se recomandă uscarea acestuia înainte de caramelizare.
Întindeți zahărul brun deschis sau închis pe o foaie de copt într-un strat de 1/8 inch și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 275 F pentru 8 până la 10 minute sau până când se rumenesc cu o nuanță mai închisă.
Se lasă să se răcească, se pune într-o pungă mică de plastic resigilabilă și se zdrobește bine cu un sucitor sau un ciocan metalic plat pentru a face cristale fine. Zahărul brun tratat în acest mod are o aromă excelentă atunci când este caramelizat.
De la Crincormme Brincormull de Lou Seibert Pappas. Text copyright 2005 de Lou Seibert Pappas; fotografii Copyright 2005 de Alison Miksch. Ediția Chronicle Books LLC publicată în 200
Retipărit cu permisiunea Chronicle Books.