Gorgonzola și pizza cu struguri

Rețeta Gorgonzolan și pizza de struguri ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 6 porții cu 309 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, fontină, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma strugurii roșii, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată De Romaine, Gorgonzola, Struguri Și Nuci, Fripturi de filet cu Gorgonzolan și ierburi și usturoi prăjit și paste de roșii de struguri cu busuioc și Rucola, și Pizza Prosciutto, smochine și Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia, 1 lingură de făină și 1/4 cană de apă caldă într-o cană și se lasă să stea până când amestecul apare cremos la suprafață, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu pare cremos, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Bateți sarea în 1 1/4 căni de făină într-un castron mare, apoi adăugați amestecul de drojdie, uleiul și restul de 1/2 cană de apă caldă și amestecați până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină (1/4 până la 1/2 cană) pentru ca aluatul să înceapă să se îndepărteze de partea bolului. (Acest aluat de pizza va fi puțin mai umed decât altele pe care le-ați făcut.)
Frământați aluatul pe o suprafață de lucru făinată cu mâinile făinoase, refăcând când aluatul devine prea lipicios, dar folosind cât mai puțină făină, până când aluatul este neted, moale și elastic, aproximativ 8 minute. Formați aluatul într-o bilă și praf generos cu făină. Puneți aluatul într-un castron mediu și acoperiți vasul cu folie de plastic, apoi lăsați aluatul să crească într-un loc cald, fără curenți, până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/4 ore.
Cu cel puțin 45 de minute înainte de a coace pizza, puneți piatra de pizza pe raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 500 F.
Nu loviți aluatul. Dragați ușor aluatul într-un castron cu făină pentru a acoperi, apoi transferați pe o coajă de pizza tapetată cu pergament sau o foaie de copt (fără laturi). Făină ușor pergament (în jurul aluatului). Îndepărtați aluatul uniform cu degetele și întindeți-l într-o rundă de 13 inci. (Nu manipulați aluatul mai mult decât este necesar. Dacă aluatul este lipicios, pudrați-l ușor cu făină.)
Aduceți Vin Santo cu zahăr la fiert într-o cratiță mică și grea la foc moderat, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi fierbeți, neacoperit, până se reduce la aproximativ 1 lingură, aproximativ 5 minute.
Adăugați struguri în cratiță și amestecați ușor pentru a acoperi cu sirop, apoi transferați într-un castron.
Adăugați brânzeturile și piperul în castron, apoi amestecați pentru a combina.
Aranjați toppingul pe aluat lăsând o margine de 1 inch.
Glisați pizza pe pergament pe piatra de pizza.
Coaceți pizza până când aluatul este crocant și rumenit, iar brânza este aurie și clocotește în pete, 14 până la 16 minute. Folosind coaja sau foaia de copt, transferați pizza pe o tăietură. Se răcește 5 minute și se îndepărtează pergamentul înainte de feliere.
Aluatul se poate ridica încet, acoperit și răcit, cu 1 zi înainte. Aduceți la temperatura camerei înainte de modelare.