Salata Gorgonzola-pere mesclun ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 190 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vinetă de zmeură, verdeață de salată de primăvară, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Mesclun, Rucola Și Fenicul Cu Prosciutto Și Pere Vina, Salată de pere cu Gorgonzola, și Gorgonzolan și salată de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați perele cu suc de lămâie. Într-un castron mare, combinați verdele, brânza, nucile și perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Verzii
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți cu vinetă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime