Gorditas cu aluniță de curcan
Gorditas cu Mole de curcan este un fără lactate felul principal. O porție conține 482 calorii, 38g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de toppinguri, bulion de pui, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma scurtarea legumelor, puteți urma acest fel principal cu Cherry Cheesecake Murdar Prieteni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare sunt Posole cu curcan și Chipotle Gorditas în formă de inimă, Mole Turcia, și Turcia Mole.
Instrucțiuni
Se amestecă masa harina și bulionul într-un bol mare de amestecare. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Adăugați scurtarea, făina, sarea și praful de copt; bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Împărțiți aluatul în 12 bile de dimensiuni de golf. Aranjați pe hârtie de ceară și acoperiți cu prosoape umede. Bateți fiecare bilă de aluat într-un cerc de 3 inci. (Degetele ușor de ulei pentru a împiedica lipirea amestecului.) Ciupiți marginile cercurilor pentru a forma o creastă și apăsați o fântână în fiecare centru pentru a ține toppingurile. Acoperiți cu un prosop umed pentru a preveni uscarea aluatului.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1/4 inch într-o tigaie mare; se încălzește la 35
Prăjiți gorditas, în loturi, 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Dollop fiecare gordita cu 2 linguri de fasole prăjită; lingură 1 lingură de curcan peste fasole pe fiecare gordita. (Rezervați fasole și aluniță suplimentare pentru alte utilizări.) Top gorditas cu topping-uri dorite, și garnitura, dacă se dorește.
Sfat: umpleți o sticlă de squirt cu smântână. Strângeți pe partea de sus a gordita.
Notă: Masa harina este făină de porumb folosită în mod tradițional pentru a face tortilla de porumb. Poate fi găsit în secțiunea de alimente etnice din magazinele alimentare mai mari.