Gogoși Jolly Jelly
Jolly Jelly Donuts necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 393 de calorii , 4 g de proteine și 19 g de grăsimi . Această rețetă servește 30. Funcționează bine ca un mic dejun. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți sare, zahăr, zahăr suplimentar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu un scor de 22% , acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și gogoși cu unt de arahide glazurate și jeleu…cu jeleu de chia cu căpșuni și rubarbă , gogoși cu jeleu și gogoși cu jeleu .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în laptele cald.
Adăugați 2 căni de făină; amesteca bine.
Lăsați să stea într-un loc cald timp de 30 de minute.
Adăugați gălbenușurile, oul, zahărul, sarea, coaja de lămâie și vanilia; amesteca bine. Bateți untul și făina rămasă. Nu framanta. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Loviți aluatul în jos. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți până la 1/2 inch grosime.
Tăiați cu un 2-1/2-in. tăietor de biscuiți.
Se aseaza pe o tava de copt unsa usor. Acoperiți și lăsați să crească până aproape că se dublează, aproximativ 35 de minute.
Într-o friteuză sau o tigaie electrică, încălziți uleiul la 375°. Prăjiți gogoși, câteva câte o dată, timp de 1-1/2 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se răcește 2-3 minute; tăiați o fante mică cu un cuțit ascuțit pe o parte a fiecărei gogoși.
Tăiați o mică gaură în colțul unei pungi de patiserie sau de plastic; introduceți un vârf rotund foarte mic. Se umple cu jeleu. Umpleți fiecare gogoașă cu aproximativ 1 linguriță de jeleu. Rulați cu grijă gogoșile calde în zahăr.