Gogoși de zmeură cu sos de vanilie scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 845 calorii, 7g de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, gem de zmeură, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Beignets de zmeură cu sos de vanilie, Gogoși Mindi și sos ușor de zmeură, și Risotto de iasomie rulouri de primăvară cu sos de vanilie.
Instrucțiuni
1
Se toarnă apa caldă într-un castron mediu. Intervalul de temperatură pentru apa "caldă" este locul în care drojdiei uscate îi place să se trezească din pui de somn în acele plicuri mici din spatele dulapului. (Când curgeți apa de la robinet, este vorba despre locul în care apa începe să se simtă fierbinte la atingere; dacă este atât de fierbinte încât trebuie să-ți tragi mâna, ai mers mult prea departe.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Praf De Sare Pentru Apa La Fiert
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Se amestecă drojdia și se lasă deoparte să se dizolve în apă. După 10 minute, ar trebui să vedeți câteva bule mici pe suprafață. (Dacă nu există nimic, începeți din nou cu drojdie mai proaspătă.) Se amestecă făina universală, se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Între timp, în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți împreună untul și zahărul la viteză medie până când sunt pufoase și ușoare, 8 până la 10 minute. Nu vă zgâriți și nu vă grăbiți de data aceasta. Răsturnați părțile laterale ale bolului în timp ce amestecați. Cu mixerul la viteză mică, adăugați ouăle, unul câte unul, având grijă ca fiecare să fie complet integrat înainte de a adăuga următorul. Când amestecul este neted, adăugați vanilia și sarea. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Căpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați făina de pâine și amestecați la viteză mică până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
5
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați din nou până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Complet Fiartă, Tocată
6
Transferați aluatul într-un vas uns, acoperiți cu plastic și lăsați să crească într-un loc cald până când aluatul și-a dublat volumul, aproximativ 1 oră 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Rulați și tăiați gogoșile: făinați ușor o suprafață rece și presărați aluatul cu un strat uniform de făină. Folosiți un sucitor pentru a rula aluatul la o grosime de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Tăiați runde de aluat cu un tăietor rotund de prăjituri de 2 inci. Nu puteți rerola resturi (deși le puteți prăji așa cum sunt și le puteți devora în bucătărie), așa că tăiați rundele de gogoși foarte aproape unul de celălalt pentru a maximiza randamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
9
Puneți gogoșile, lăsând loc între ele pentru ca acestea să crească, pe o foaie de copt înmuiată pentru a se odihni într-un loc cald timp de 20 până la 30 de minute. Dacă așteptați mai mult decât atât pentru a le prăji și devin destul de umflate, acoperiți-le cu plastic și dați-le la frigider până când sunteți gata. Lăsarea lor într-un loc cald prea mult timp poate duce la supraizolare și poate produce o gogoașă prea drojdie (și oarecum acră).
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Prajiti gogosile: intr-o oala medie, adanca, cu fund greu (sau deepfryer), incalziti uleiul de canola la 350 buc. Monitorizați temperatura uleiului cu un termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Aruncați o resturi de gogoașă în ulei pentru a vă asigura că este fierbinte. Ar trebui să baloneze imediat. Gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Scoateți-l din ulei cu o lingură cu fante și puneți-l pe un prosop de bucătărie pentru a se scurge. Prăjiți gogoșile rămase în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
13
Umpleți gogoșile: umpleți cu gem o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu mic (sau o pungă de plastic cu fermoar cu un colț tăiat). Introduceți o gaură în partea laterală a fiecărei gogoși cu vârful (sau cu o lingură mică) și stropiți niște gem în centru. În timp ce este încă cald, rulați în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
10 Chifle Albe Pentru Cină
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
14
Se servește imediat cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
15
Pentru sosul de scufundare: infuzați laptele. Într-o cratiță, combinați boabele de vanilie și laptele cu sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu și apoi se reduce focul, astfel încât laptele să fiarbă. Gatiti 2 minute si apoi puneti tigaia deoparte la abrupt timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Porniți sosul: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, combinați gălbenușurile de ou și zahărul. Bateți la viteză medie până când ouăle sunt galben pal, aproximativ 5 minute. Se strecoară laptele, apăsând în jos pentru a extrage maximul din fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Ciocolată Rasă, Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
17
Între timp, pregătiți o baie de gheață: umpleți un castron mare la jumătate cu cuburi de gheață și adăugați puțină apă rece. Puneți un alt castron mai mic în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
18
Gatiti sosul: cu masina la viteza mica, turnati jumatate din laptele cald in galbenusurile de ou si amestecati bine. Întoarceți amestecul de gălbenușuri de ou în cratiță împreună cu laptele rămas și gătiți la foc mediu, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când sosul acoperă spatele lingurii, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, Opțional
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
19
Turnați sosul în vasul gol setat în baia de gheață pentru a accelera procesul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
20
Se servește imediat sau se dă la frigider până când este gata de servit sau până la 3 zile.