Gogoși de zmeură cu sos de vanilie

Gogoși de zmeură cu sos de vanilie
Gogoși de zmeură cu sos de vanilie scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 845 calorii, 7g de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, gem de zmeură, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Beignets de zmeură cu sos de vanilie, Gogoși Mindi și sos ușor de zmeură, și Risotto de iasomie rulouri de primăvară cu sos de vanilie.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa caldă într-un castron mediu. Intervalul de temperatură pentru apa "caldă" este locul în care drojdiei uscate îi place să se trezească din pui de somn în acele plicuri mici din spatele dulapului. (Când curgeți apa de la robinet, este vorba despre locul în care apa începe să se simtă fierbinte la atingere; dacă este atât de fierbinte încât trebuie să-ți tragi mâna, ai mers mult prea departe.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Praf De Sare Pentru Apa La FiertUn Praf De Sare Pentru Apa La Fiert
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se amestecă drojdia și se lasă deoparte să se dizolve în apă. După 10 minute, ar trebui să vedeți câteva bule mici pe suprafață. (Dacă nu există nimic, începeți din nou cu drojdie mai proaspătă.) Se amestecă făina universală, se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Între timp, în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți împreună untul și zahărul la viteză medie până când sunt pufoase și ușoare, 8 până la 10 minute. Nu vă zgâriți și nu vă grăbiți de data aceasta. Răsturnați părțile laterale ale bolului în timp ce amestecați. Cu mixerul la viteză mică, adăugați ouăle, unul câte unul, având grijă ca fiecare să fie complet integrat înainte de a adăuga următorul. Când amestecul este neted, adăugați vanilia și sarea. Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați făina de pâine și amestecați la viteză mică până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
5
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați din nou până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Transferați aluatul într-un vas uns, acoperiți cu plastic și lăsați să crească într-un loc cald până când aluatul și-a dublat volumul, aproximativ 1 oră 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Rulați și tăiați gogoșile: făinați ușor o suprafață rece și presărați aluatul cu un strat uniform de făină. Folosiți un sucitor pentru a rula aluatul la o grosime de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Tăiați runde de aluat cu un tăietor rotund de prăjituri de 2 inci. Nu puteți rerola resturi (deși le puteți prăji așa cum sunt și le puteți devora în bucătărie), așa că tăiați rundele de gogoși foarte aproape unul de celălalt pentru a maximiza randamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
9
Puneți gogoșile, lăsând loc între ele pentru ca acestea să crească, pe o foaie de copt înmuiată pentru a se odihni într-un loc cald timp de 20 până la 30 de minute. Dacă așteptați mai mult decât atât pentru a le prăji și devin destul de umflate, acoperiți-le cu plastic și dați-le la frigider până când sunteți gata. Lăsarea lor într-un loc cald prea mult timp poate duce la supraizolare și poate produce o gogoașă prea drojdie (și oarecum acră).
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Prajiti gogosile: intr-o oala medie, adanca, cu fund greu (sau deepfryer), incalziti uleiul de canola la 350 buc. Monitorizați temperatura uleiului cu un termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Aruncați o resturi de gogoașă în ulei pentru a vă asigura că este fierbinte. Ar trebui să baloneze imediat. Gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Scoateți-l din ulei cu o lingură cu fante și puneți-l pe un prosop de bucătărie pentru a se scurge. Prăjiți gogoșile rămase în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
13
Umpleți gogoșile: umpleți cu gem o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu mic (sau o pungă de plastic cu fermoar cu un colț tăiat). Introduceți o gaură în partea laterală a fiecărei gogoși cu vârful (sau cu o lingură mică) și stropiți niște gem în centru. În timp ce este încă cald, rulați în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
14
Se servește imediat cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
15
Pentru sosul de scufundare: infuzați laptele. Într-o cratiță, combinați boabele de vanilie și laptele cu sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu și apoi se reduce focul, astfel încât laptele să fiarbă. Gatiti 2 minute si apoi puneti tigaia deoparte la abrupt timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Porniți sosul: în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, combinați gălbenușurile de ou și zahărul. Bateți la viteză medie până când ouăle sunt galben pal, aproximativ 5 minute. Se strecoară laptele, apăsând în jos pentru a extrage maximul din fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
17
Între timp, pregătiți o baie de gheață: umpleți un castron mare la jumătate cu cuburi de gheață și adăugați puțină apă rece. Puneți un alt castron mai mic în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
18
Gatiti sosul: cu masina la viteza mica, turnati jumatate din laptele cald in galbenusurile de ou si amestecati bine. Întoarceți amestecul de gălbenușuri de ou în cratiță împreună cu laptele rămas și gătiți la foc mediu, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când sosul acoperă spatele lingurii, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
19
Turnați sosul în vasul gol setat în baia de gheață pentru a accelera procesul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
20
Se servește imediat sau se dă la frigider până când este gata de servit sau până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista