Gogoși Cu Tort De Ciocolată
Gogoși tort de ciocolata este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 16. O porție conține 265 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gogoși Cu Tort De Ciocolată, Gogoși Cu Tort De Ciocolată, și Ciocolată Fudge Tort Gogoși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați făina, cacao, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, bateți ouăle, zahărul, Zara și untul topit pentru a se amesteca. Se amestecă în ingrediente uscate până se omogenizează bine. Se răcește până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 3 ore.
Răzuiește aluatul pe o suprafață cu făină generoasă. Cu mâinile făinoase, bateți aluatul la aproximativ 1/2 inch grosime. Cu un tăietor de gogoși de 3 inci, tăiați gogoșile. Bateți împreună resturi de aluat și tăiați din nou. (Alternativ, formați aluatul în frânghii de aproximativ 5 inci lungime și 1/2 inch grosime; uniți capetele frânghiei pentru a forma gogoși.)
Așezați gogoșile pe o foaie de copt bine făinată.
Între timp, umpleți o friteuză electrică până la linia de umplere sau turnați aproximativ 4 inci de ulei într-o tigaie de 5 până la 6 litri; încălziți la 375 (vezi "Fry Right", mai jos).
Așezați câte o gogoașă pe o spatulă largă și glisați ușor în ulei, prăjind până la trei odată. Gatiti, intorcand o data, pana se umfla si se fierbe, 3 pana la 4 minute in total (pentru a verifica calendarul, taiati primul pentru a testa). Cu o lingură cu fante, transferați gogoșile pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Repetați pentru a prăji gogoșile rămase.
Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, înmuiați jumătatea superioară a fiecărei gogoși în glazură caldă de mocha și așezați-o pe o farfurie.
Lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 5 minute.
Mocha glazura. Într-un castron rezistent la căldură, combinați 6 uncii de ciocolată semidulce tocată, 1/2 cană de frișcă, 1 lingură de unt, 2 lingurițe de sirop de porumb și 1 linguriță de pudră de espresso instant. Aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o tigaie; se ia de pe foc.
Așezați vasul peste apă și lăsați să stea, amestecând ocazional, până se omogenizează, aproximativ 10 minute.