Gogoși cu smântână glazurată cu arțar cu Streusel de nuc zahăr
Gogoși cu smântână cu glazură de arțar cu Streusel cu nucă de zahăr ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 366 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, nuci, albuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Gogoși cu smântână glazurată cu arțar cu Streusel de nuc zahăr, Tort de cafea cu smântână cu Streusel de nuc de arțar, și Gogoși Cu Smântână Glazurată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de bucăți de hârtie de copt cu ramă de linie cu hârtie pergament.
Bateți albușul de ou în castron până se spumează, aproximativ 1 minut.
Bateți zahărul și scorțișoara. Îndoiți în nuci.
Răspândiți amestecul pe foaia pregătită.
Coaceți până începe să se usuce, aproximativ 12 minute. Folosind spatula de metal, se amestecă pentru a rupe nuci. Continuați să coaceți până când nucile și acoperirea sunt uscate și maro auriu, aproximativ 10 minute; se răcește pe foaie.
Transferați streusel pe suprafața de lucru. Tăiați nucile în bucăți mici (de dimensiunea orezului).
Transferați în castron puțin adânc.
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și ouăle într-un castron mare până când sunt foarte groase, aproximativ 3 minute. Bateți în coaja de portocală și vanilie. Bateți treptat în unt; bateți în smântână în 2 adaosuri. Îndoiți ușor ingredientele uscate în 4 adaosuri (aluatul va fi ușor lipicios). Capac; puneți deoparte 1 oră.
Combinați zahărul pudră și extractul de arțar într-un castron mediu.
Adăugați 4 linguri smântână; bateți până se omogenizează.
Bateți în smântână suplimentară, câte 1 linguriță, pentru a forma glazură de grosime medie. Acoperiți și lăsați să stea până la 3 ore.
Presărați ușor 2 foi de copt cu margini cu făină. Apăsați 1/3 din aluat pe suprafața ușor făinată până la grosimea de 1/2 până la 2/3 inch. Folosind 2 tăietor rotund cu diametrul de 1/2 inch, tăiați rundele de aluat. Aranjați pe foi făinoase. Repetați cu aluatul rămas în încă 2 loturi. Adunați toate resturile de aluat. Apăsați aluatul; tăiați mai multe runde de aluat până când se folosește tot aluatul.
Folosind un tăietor rotund cu diametrul de 1 inch, tăiați centrul fiecărei runde de aluat pentru a face gogoși și găuri de gogoși.
Tapetați 2 foi de copt cu mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Se toarnă ulei într-o tigaie mare adâncă la o adâncime de 1 1/2 inci. Atașați termometrul pentru prăjit și încălziți uleiul la 365 F la 370 F. prăjiți găurile de gogoși în 2 loturi până se rumenesc, rotind o dată, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați pe prosoape de hârtie. Prajiti gogosile, 3 sau 4 odata, pana se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. Folosind lingura cu fante, transferați gogoșile pe prosoape de hârtie. Se răcește complet gogoșile și găurile de gogoși.
Lucrând cu 1 gogoașă la un moment dat, întindeți glazura pe 1 parte, apoi înmuiați partea glazurată în streusel. Aranjați gogoși, cu streusel în sus, pe raft.
Lăsați glazura să se stabilească cel puțin 30 de minute. Înveliți găurile de gogoși cu aceeași glazură și înmuiați-le în streusel.