Gogoși Cu Jeleu (Sufganiyout)

Gogoșile cu jeleu (Sufganiyout) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. O porție conține 251 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 27. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 2 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de gem de zmeură, zahăr granulat, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Gogoși Cu Jeleu (Sufganiyout), Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu ... cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, și Gogoși Cu Jeleu.
Instrucțiuni
Așezați rulourile la 2 centimetri distanță pe 2 foi de copt ușor unse. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 35
Prăjiți rulourile, în loturi, 1 până la 1 1/2 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte complet și se rumenesc.
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Bateți împreună zahărul granulat și scorțișoara într-un bol mediu.
Adăugați gogoși calde în amestecul de zahăr, aruncând pentru a acoperi.
Lăsați să se răcească complet pe grătar (aproximativ 15 minute).
Faceți o mică fantă în partea fiecărei gogoși, folosind un cuțit de decojit.
Așezați jeleul într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar (nu sigilați). Snip 1 colț de sac pentru a face o gaură mică. Țeava jeleu în fiecare gogoașă. Praf cu zahăr pudră.
* Jeleul de căpșuni poate fi înlocuit.
Notă: Am testat cu Bridgford ușor de
Coaceți Stilul Parkerhouse
Rulează aluatul de pâine congelat.